Jacob riising tilbage på dr

Jacob Riising vender tilbage til DR i værtsrolle – Ugeavisen.dk

Jacob Riising vender tilbage til DR i værtsrolle | ugeavisen.dk

1. okt. 2021 — Tv-værten har det seneste år lavet en række ting for DR. Nu får han sit eget program med fokus på motion. Efter en længere pause vendte Jacob …

I 2018 blev tv-vært Jacob Riising fyret fra DR, men nu skal han være vært på programmet “Det store bevægelseseksperiment” på DR1.

Jacob Riising vender tilbage på DR: Det skal han lave nu

4. okt. 2021 — I 2018 blev tv-vært Jacob Riising fyret fra DR, men nu skal han være vært på programmet ‘Det store bevægelseseksperiment’ på DR1.

Jacob Riising vender tilbage til DR i værtsrolle – BT

Jacob Riising vender tilbage til DR i værtsrolle | BT Underholdning – www.bt.dk

4. okt. 2021 — I 2018 blev tv-vært Jacob Riising fyret fra DR, men nu skal han være vært på programmet “Det store bevægelseseksperiment” på DR1.

I 2018 blev tv-vært Jacob Riising fyret fra DR, men nu skal han være vært på programmet ‘Det store bevægelseseksperiment’ på DR1.

Jacob Riising vender tilbage til DR i værtsrolle

Jacob Riising vender tilbage til DR i værtsrolle | avisendanmark.dk

4. okt. 2021 — I 2018 blev tv-vært Jacob Riising fyret fra DR, men nu skal han være vært på programmet ‘Det store bevægelseseksperiment’ på DR1.

I 2018 blev tv-vært Jacob Riising fyret fra DR, men nu skal han være vært på programmet “Det store bevægelseseksperiment” på DR1.

Nu vender han tilbage til DR – Ekstra Bladet

Nu vender han tilbage til DR – Ekstra Bladet

10. feb. 2021 — Men nu er Jacob Riising tilbage på DR. Sammen med værten Anne Lin bliver de to værtsparret til MGP 2021, der løber over skærmen den 27.

I 2018 blev tv-vært Jacob Riising fyret fra DR, men nu skal han være vært på programmet ‘Det store bevægelseseksperiment’ på DR1

Fyret fra DR: Nu er han tilbage – Denoffentlige.dk

Fyret fra DR: Nu er han tilbage

9. feb. 2021 — (Foto: Discovery+). Efter 19 år på DR blev Jacob Riising fyret i oktober 2018. Nu vender han dog tilbage til DR Byen for en stund.

Trods en fyreseddel er han nu tilbage.

Riising blev fyret fra DR: Fedt at få sparket – SE og HØR

SE og HØR

13. okt. 2021 — Jeg er i tvivl, om de overhovedet er blevet bedre” Over 2 måneder har Jacob Riising forsøgt at få børn på Nyrupskolen til at bevæge sig mere …

Det store bevægelseseksperiment: Den store finale – DR

Det store bevægelseseksperiment: Sæson 1 – Den store finale | DRTV

Jacob Riising har en mission. Han skal få børn på en helt almindelig, dansk folkeskole til at bevæge sig mere. Alt skal testes af.

“Jeg kæmper mod alt muligt teknologi, som i den grad har fat i de børn her. Jeg er i tvivl, om de overhovedet er blevet bedre”Over 2 måneder har Jacob Riising forsøgt at få børn på Nyrupskolen til at bevæge sig mere. Det er tid til at gøre status over eksperimentet. Derfor sætter Jacob ind med en slutspurt, inden børnene skal tilbage på SDU’s testbane for at se, om de har forbedret deres resultater. Jacob vil bl.a. se, hvad det gør ved gamerdrengen Noah, hvis han ikke gamer en hel weekend og i stedet bruger tid med familien i naturen. Forbedrer det hans resultater? Udløber: 14. okt 2024

Det store bevægelseseksperiment: Sæson 1 – DR

Det store bevægelseseksperiment: Sæson 1 | Se online her | DRTV

11. okt. 2021 — Jacob Riising og DR begynder et eksperiment for at få unge til at … 8. klasse sig sammen og tager telefonerne tilbage – og selvom Jacob er …

Jacob Riising har en mission. Han skal få børn på en helt almindelig, dansk folkeskole til at bevæge sig mere. Alt skal testes af. Men missionen møder modstand allerede fra start.

Det store bevægelseseksperiment: Mobil bag lås og slå – DRTV

Det store bevægelseseksperiment: Sæson 1 – Mobil bag lås og slå | DRTV

Stort dansk livsstilseksperiment fra 2021 “Det her kommer aldrig til at lykkedes. Om 10 uger hader de mig bare endnu mere.” Jacob Riising og DR begynder et eksperiment for at få unge til at bevæge sig mere. En mission, der møder modstand fra børnene på Nyrupskolen allerede fra start.Da Jacob tager deres mobiltelefoner fra dem, rotter 8. klasse sig sammen og tager telefonerne tilbage – og selvom Jacob er vant til at stå på store scener, bliver han så nervøs af at stå over for dem, at han overvejer at give op, allerede inden eksperimentet for alvor er gået i gang. Udløber: 11. okt 2024

Keywords: jacob riising tilbage på dr