Vietnam vejr januar

Hvornår er vejret bedst i Vietnam? Find svaret her

Vejr i Vietnam ; NORDVIETNAM (Lavlandet med Hanoi, Halong bugten og Ninh Binh): · Mar – Apr, 18-32 grader. Dage med solskin & dage overskyet. Sjældent regn.

Guide til hvornår vejret er bedst i Hanoi, Halong Bay, Hoi An og Saigon. De bedste årstider til at rejse til Vietnam, læs om klimaet her

Vejret i Vietnam. Hvornår det er bedst at rejse til Vietnam

Foretrækker du køligt rejsevejr, er januar og februar det bedste tidspunkt du kan rejse til landet. Vær dog opmærksom på at temperaturen kan falde drastisk – …

Tjek Vietnam vejr for hele året. Se Vietnams klima for alle måneder mht. temperaturer og nødbør, så I kan se hvornår det er bedst at rejse til Vietnam.

Vejr & Klima i Vietnam – Se Bedste Rejsetidspunkt Her

Vejret i Sydvietnam tilhører tropisk klima, derfor er der varmt hele året rundt, fra 25 til 35 grader. Den gennemsnitlige dagtemperatur ligger på cirka 30 …

Kipling Travel | Hvornår skal man rejse til Vietnam? Se vejr og klima for Vietnam ✔ Se bedste rejsetidspunkt ✔ Grader og nedbør → Læs mere

Vejret i Vietnam – hvornår skal man rejse til Vietnam

Vejret i Vietnam – hvornår skal man rejse til Vietnam : Vietnam by Topas

Vietnam er et langstrakt land med et klima, der veksler fra nord til syd, og mens vejret byder på sol og tørvejr et sted, er regner det måske et andet sted.

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Vietnam? Det store land er værd at besøge året rundt, og du kan altid finde regioner der har vejr, som passer til det du ønsker. I tillæg kan du indtænke muligheden for at opleve Vietnamesiske højtider eller rishøsten i Sapa i september, hvor farverige risterrasser lyser op.

Vejret i Vietnam – hvornår skal man rejse til Vietnam?

På nedenstående oversigt får du et overblik over vejret og klimaet i Vietnam heriblandt byerne Hanoi og Saigon (Ho Chi Minh City).

Hvornår er vejret bedst i Vietnam? Vietnam er et tropisk land inddelt i tre klimazoner. Tjek vores vejrtabeller og se, hvornår vejret er bedst i Vietnam.

Klima og vejr Vietnam – Albatros Travel

Klima og vejr Vietnam: se hvordan vejret er i Vietnams største byer, Hanoi og Saigon

Se vejret i Vietnam her. … Ho Chi Minh er særligt populær mellem november-januar, … målt over 30 år, fra officielle meteorologiske vejrstationer.

På nedenstående oversigt får du et overblik over vejret og klimaet i Vietnam heriblandt byerne Hanoi og Saigon (Ho Chi Minh City).

Vejret | Vietnam – Skræddersy din drømmerejse – Profil Rejser

Vejret | Vietnam – Skræddersy din drømmerejse | Profil Rejser

Vejret i Vietnam i januar bliver temmelig varmt. På varme dage som disse, hvor laveste temperatur ligger på 23°C og højeste temperaturer omkring 33°C grader …

Personlig rådgivning hos Profil Rejser. Vi har mere end 30 års erfaring og er blandt Danmarks største arrangører af privatrejser. Se vejret i Vietnam her.

Vejret i Vietnam i januar 2024 | 14-dages – Vejreti.com

Vejret i Vietnam i januar 2024 | 14-dages | Vejreti.com

Komplet oversigt over Vietnams vejr med klimatal for temperaturer, … Gennemsnitligt vejr i Vietnam (Hanoi) … Nedbør i Vietnam i mm: Januar 21.

Vores hjemmeside leverer vejrudsigter for det gennemsnitlige vejr i Vietnam i januar 2024, inklusive temperaturer i Vietnam i januar og det gennemsnitlige antal regnvejrsdage.

Vejret i Vietnam året rundt – MitRejseVejr

Vejret i Vietnam året rundt

Bedste rejsetidspunkt Vietnam … Den bedste rejsetid for at tage til Vietnam er fra Januar til April og September til December. I denne periode vil du have en …

Komplet oversigt over Vietnams vejr med klimatal for temperaturer, solskinstimer og nedbør. Alt om vejret i Vietnam.

Vietnam klima ☀️ Bedste tidspunkt at besøge 🌦️ Temperatur

Find ud af vejrudsigten for Vietnam • Bedste tidspunkt at besøge med klimaoplysninger om gennemsnitstemperatur og nedbør til din perfekte solferie.

Keywords: vietnam vejr januar